mengisi kekosongan…

jangan terpancing sama judul ya..

maksudnya itu adalah daripada blog ini kosong melulu, mending diisi sama apa kek gitu..

kebetulan, hari ini mood kerja lg bener2 ilang.. ntah kenapa. mungkin krn hari sabtu? mungkin aja. yg pasti akhirnya gue memutuskan membuka2 blog gue yg lama terabaikan. dan itu jg menyebabkan gue membuka2 blog temen2 gue yg jg lama terabaikan (sorry guys!) dan akhirnya menemukan satu yg bisa mengisi kekosongan blog gue >:) alias ‘nyontek’ hihihi..

berikut contekan gue.. (dah ketinggalan jaman kaleeee… tp biarin) – juwi dilarang ketawa!


Your Intrapersonal Intelligence Score: 70%


Your Intrapersonal Intelligence is HighYou have a great understanding of who you are, and your place in the world.You know what path you’re on. And you are excited about your future.You’re always deepening your inner knowledge and introspection. And enjoying it every step of the way.

How Does Your Intrapersonal Intelligence Rate?

kok bisa ya score gue segitu? prasaan gue gak pede2 amat deh :P…. berikut ini satu lagi… (bener2 nyontek)


You Don’t Need a Man, but You Want One!


You like having a guy in your life, and overall, you prefer not to be single.You won’t go out with a guy out of desperation.. you rather be alone.However, when you’re single, you do tend to obsess a little over dating.Because no matter how good your single life is, it’s better with a great guy around.

Do You Need a Man?

nah kalo yg ini, udah nyangka sih bakal sama ma juwi😛, sekali lagi: juwi jangan ketawa!😛 terakhir (untuk episode kali ini) berikut:


You Are 68% Good


You are a good person. You do the best you can to be ethical, fair, and moral.And as you know, being a good person means making hard decisions… and following them through.If you’re confronted with an ethical dilemma, you will usually do the right thing.Of course you do slip up. No one’s perfect. But you do your best to correct your missteps.You are also probably: incredibly honest, especially with yourself

Right now you are on track to being: A respected leader

To be a better person: Be kind to someone who is not very kind to you

How Good Are You?

ok, that’s all for today.

see ya!

~ by morningd3w on September 29, 2007.

3 Responses to “mengisi kekosongan…”

  1. Nggak kok, gue nggak ketawa..(hmphhh..humpphh…). BTW, Bik, email gue ke ilkom92 kok belakangan ini nggak pernah masuk, ya, ke milis? Tau sebab musababnya nggak? Si Jody juga ngalamin yang sama, katanya.

  2. wew.. dunno jg.. tp emang akhir2 ini milis yg pake yahoogroups, email2 dari kita dianggepnya spam jd gak di publish.. dunno why?

  3. teriring salam, semoga amal ibadah kita, ramadhan 1428 H ini diterima Allah swt.
    maaf lahir batin, agor….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: